آلمان – ویزای جستجوی کار – قسمت نهم

Work Experience

سلام

بریم سراغ لیست دوباره یا نه؟ بریم بریم.

۱- فرم درخواست
۲- عکس گذرنامه‌ای
۳- مدارک تحصیلی ایران
۴- تاییدیه اعتبار مدرک تحصیلی در آلمان
۵- مدرک محل اقامت پس از ورود به آلمان
۶- گواهی مبنی بر معلومات زبان آلمانی یا انگلیسی
۷- مدارک مربوط به سوابق کاری و فعالیت‌های شغلی
۸- رزومه
۹- انگیزه‌نامه
۱۰- تمکن مالی
۱۱- شناسنامه
۱۲- گذرنامه معتبر
۱۳- بیمه مسافرتی

این مورد هم ساده است، هم سخت. و البته چالش‌ها و سوال‌های زیادی پیرامون این گزینه دیده شده.

ویزای جاب سیکر (جستجوی کار) بر اساس فراغت از تحصیل و سابقه کار مرتبط با تحصیلات تعریف شده. خب ما باید سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی داشته باشیم، اینکه چند سال سابقه باید داشته باشیم، هیچ‌جایی اخبار موثقی من ندیدم، بنا رو بذاریم روی دو سال. شما حداقل مدرک لیسانس داشته باشید و دو سال سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی.

حالا چطوری باید سوابق کاری رو حاضر کنیم؟

خب بر اساس جایی که کار کردیم خیلی جواب‌ها می‌شه داد. هر مجموعه و شرکتی، اصول خودش رو داره. اگر مجموعه خیلی روشنی هستن، ازشون خواهش کنید که نامه رو به انگلیسی یا آلمانی به شما بدن. در غیر این صورت، زحمت ترجمه به زبان انگلیسی یا آلمانی رو هم باید بکشید دیگه.

نمونه‌های زیادی برای متن گواهی اشتغال به کار وجود داره که تو گروه‌های مختلف مهاجرتی هم منتشر شده و من چند تا نمونه به زبان انگلیسی رو براتون میذارم:

To: German Embassy

It’s hereby certified that Ms. / Mr. …(Your Name)…. daughter / son of …(Your father’s name)…., holder of national card No. ………….., born on ………………………., holder of University Degree ………………., has been working in “Company Name” since …. (Start Date)…. until ……(End Date)….. .

Job Description:
…………………………

For further information, please contact me, “CEO Name”, CEO of ….(Company Name)…., through phone number …..(CEO Number)….., Email …..(CEO EMAIL)……, or Address of our company ………………………………….., Iran.

CEO
CEO Name
Signed & Sealed

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

To whom it may concern

It is hereby certified that Mr./Ms. ……………., born on ……………, was working as …(Job Title)…. in …(Company name)…. from …. (Start Date)…. until ……(End Date)…..

Mr./Ms. ………………………  had great team work ability and (write some skills and responsibilities)

Warm regards.
Signed & Sealed

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

To whom it may concern

We have the pleasure to hereby certify that Ms / Mr ……….. daughter / son of  …………… born on …………… ID Card No. ……………………. (or Passport No.) , had been cooperating with our company from …. (Start Date)…. until ……(End Date)…..

Her / His job description was:
Responsibilities 1
Responsibilities 2 …

Our management and personnel had been quite satisfied with her / his sense of responsibility, devotion and performance.

Your Sincerely
Signed & Sealed

– – –

خب، این نمونه‌ها البته باید شخصی‌سازی بشن و فقط یک نمونه هستن تا کلیت موضوعی که سفارت نیاز داره در گواهی شما ببینه نشون داده بشه.

اگر شرکتی که کار می‌کردیم بسته رفته چی کار کنیم؟ در این حالت ظاهراً راهی جز ارائه سابقه بیمه نمی‌مونه، سابقه بیمه رو از سازمان تامین اجتماعی بگیرید و ترجمه کنید.

اگر نخوایم شرکتی که داریم کار می‌کنیم بفهمه واسه چی گواهی می‌خوایم چی؟ خب این کاملاً غیراخلاقیه، من هیچ نظری ندارم. بالاخره باید بدونن که! مرگ یک بار شیون هم یک بار.

– – –

آلمان – ویزای جستجوی کار – قسمت اول

آلمان – ویزای جستجوی کار – قسمت دوم

آلمان – ویزای جستجوی کار – قسمت سوم

آلمان – ویزای جستجوی کار – قسمت چهارم

آلمان – ویزای جستجوی کار – قسمت پنجم

آلمان – ویزای جستجوی کار – قسمت ششم

آلمان – ویزای جستجوی کار – قسمت هفتم

آلمان – ویزای جستجوی کار – قسمت هشتم

آلمان – ویزای جستجوی کار – قسمت نهم

آلمان – ویزای جستجوی کار – قسمت دهم

آلمان – ویزای جستجوی کار – قسمت یازدهم

آلمان – ویزای جستجوی کار – قسمت دوازدهم

آلمان – اقامت بلند مدت – بلوکارت

آلمان – اقامت بلند مدت – مصاحبه سفارت

– – –

پی‌نوشت: جمع کردن سوابق کاری خیلی مهمه. شاید حتی خیلی زیاد مجبور باشید براش وقت بذارید، به خصوص اگه شرکت‌های مختلفی کار کرده باشین. این مورد رو خیلی خیلی جدی بگیرید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *