آلمان – ویزای جستجوی کار – قسمت هفتم

Hotel Reservation

سلام

این لیست رو یادتون میاد؟

۱- فرم درخواست
۲- عکس گذرنامه‌ای
۳- مدارک تحصیلی ایران
۴- تاییدیه اعتبار مدرک تحصیلی در آلمان
۵- مدرک محل اقامت پس از ورود به آلمان
۶- گواهی مبنی بر معلومات زبان آلمانی یا انگلیسی
۷- مدارک مربوط به سوابق کاری و فعالیت‌های شغلی
۸- رزومه
۹- انگیزه‌نامه
۱۰- تمکن مالی
۱۱- شناسنامه
۱۲- گذرنامه معتبر
۱۳- بیمه مسافرتی

بالاخره از مباحث مرتبط با مدرک تحصیلی گذشتیم و بریم سراغ مدرک مربوط به محل اقامت.

مدرک محل اقامت پس از ورود به جمهوری فدرال آلمان
– رزرو هتل
– دعوتنامه غیر رسمی (formlos) از خویشاوندان و یا دوستان به همراه کپی کارت شناسایی آلمانی (Personalausweis) و یا گذرنامه خارجی به همراه کپی مجوز اقامت معتبر (آدرس باید مشخص باشد).

این پست خیلی ساده است و البته این مورد رو باید بذارین برای همون هفته‌های آخر.

برای چه تاریخی رزرو کنیم؟

طبق چک‌لیست سفارت:

کل فرایند رسیدگی به درخواست روادید از زمان ارائه درخواست معمولا ۴ هفته زمان می برد. البته ممکن است نیاز به زمان بیشتری نیز وجود داشته باشد. به محض این که در مورد درخواست شما تصمیم گیری شد، بطور تلفنی با شما تماس حاصل خواهد شد. به پرسش های مربوط به پیگیری وضعیت درخواست، تنها پس از گذشت ۴ هفته از زمان ارائه درخواست، پاسخ داده خواهد شد.

بررسی پرونده جاب سیکر، حداقل ۴ هفته زمان می‌بره، پس زودترین زمان برای رزرو هتل، ۴ هفته بعد از وقت مصاحبه است. البته خب طبیعیه که دقیقاً سر ۴ هفته بعد برای تاریخ چک‌این هتل خیلی هم جالب نباشه.

در نظر داشته باشید که بعد از اینکه جواب صدور ویزا رو به شما بدن، می‌تونین تاریخ رو کمی جا به جا کنید، پس روی این مورد فقط همین مسئله رو در نظر داشته باشید.

نکته مهم در مورد رزرو هتل یا ارائه مدرک برای اقامت اولیه، اینه که شما از هزینه‌های اولیه و اقامت اولیه تا اجاره کردن اتاق یا خونه، اطلاع کافی دارین و در موردش جستجو کردین. و تقریباً فرمالیته است و کم پیش میاد کسی از همون رزرو سفارت برای اقامت استفاده کنه. اما رزرو باید واقعی باشه. چون بررسی می‌شه و قابل اعتماد بودن و به اصطلاح خارجیا Reliable بودن شما رو نشون میده.
هتلی که رزرو می‌کنین برای یک الی ۲ هفته کافیه و بهتره به قیمت هتل خیلی دقت کنین. یهو یه هتلی که برای ۲ هفته ۵ هزار دلار میشه رزرو نکنین.

اگر هم شما دوست یا فامیلی رو دارین که برای اقامت اولیه پیش ایشون می‌مونید، یک دعوتنامه غیررسمی از ایشون کفایت می‌کنه.

– – –

آلمان – ویزای جستجوی کار – قسمت اول

آلمان – ویزای جستجوی کار – قسمت دوم

آلمان – ویزای جستجوی کار – قسمت سوم

آلمان – ویزای جستجوی کار – قسمت چهارم

آلمان – ویزای جستجوی کار – قسمت پنجم

آلمان – ویزای جستجوی کار – قسمت ششم

آلمان – ویزای جستجوی کار – قسمت هفتم

آلمان – ویزای جستجوی کار – قسمت هشتم

آلمان – ویزای جستجوی کار – قسمت نهم

آلمان – ویزای جستجوی کار – قسمت دهم

آلمان – ویزای جستجوی کار – قسمت یازدهم

آلمان – ویزای جستجوی کار – قسمت دوازدهم

آلمان – اقامت بلند مدت – بلوکارت

آلمان – اقامت بلند مدت – مصاحبه سفارت

– – –

پی‌نوشت: این مطالب تجربه شخص من بر اساس دانش منه، قطعاً وحی منزل نیست. تمامی مطالبی که توی اینترنت پیدا می‌کنین رو بخونین.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *