بیماری: من بیشتر!!!
هر وقت کسی از مشکلاتش میگه، اطرافیان میگن: اینکه چیزی نیست، من یه مشکل دارم بدتر!!! من سختی کشیدم بیشتر!!! این بیماری “من بیشتر” وسعتش به حدی رسیده که کلاً همه میخوان تو باتلاق سختی و بدبختی فرو برن، انگار کلاسش بیشتره، یا انگار تو این مورد هم باید بهترین و اولین باشن. تو داشتن غم و غصه و مشکل امتیاز میدن به هم و میخوان با بار مشکلاتشون تو المپیک شرکت کنن و رکوردشون تو کتاب گینس ثبت شه.
“من بیشتر” بیماری هست که این روزا خیلی زیاد شاهدش هستیم، این بیماری تنها مربوط به محیط اجتماعی نمیشه و هر کسی تو خلوت خودش هم این غم بیشتر رو به خودش تزریق میکنه، ولی چطوری؟
وقتی غم داریم ناخودآگاه تمام انرژیهای منفی دنیا رو جذب میکنیم، به حدی که فیلم کمدی نمیبینیم، آهنگ شاد گوش نمیدیم و همه چیز به وضعیت دراماتیک کشیده میشه. فیلمای درام و عشقهای افسانهای، پر از غصه و اشک و آه و اندوه همدم لحظههامون میشن و آهنگهای غالب این روزامون به عنوان نالهترین آهنگهای سال شناخته میشن. آهنگهایی که تو حالت عادی با شنیدنشون غم عالم خالی میشه تو دل آدم، دیگه وقتی غصه خودش وجود داشته باشه میزان بزرگنماییش رو تصور کنین.
اینجاست که ما هی غمزدهترین، بدبختترین، پرمشکلترین و همه ترینهای دیگه رو به خودمون تزریق میکنیم. اعتیاد مبارک !!!
– – –
پینوشت: انتخاب با ماست. فرو رفتن تو باتلاقی پر از کثافت و مشکلات کاذب، یا بلند شدن و ساختن.
حرف دل من رو زدی. مدتهاست سعی میکنم این موضوع رو بررسی کنم و عادتی رو که حتی در من هم نهادینه شده را بردارم. در کشور ما مردم با بدبختیاشون پز میدن. با تواضع و خود تحقیری احساس خوب میکنن، و تجربههای بد و سختی رو نشانه پختگی بیشتر میدونن. قناعت رو بجای رضایت تبلیغ میکنن و خنده رو نشانه سبکسری میدونن. منفیبافی و یاس رو روشنفکری میدونن و امیدواری و حماقت.
مردم جامعه ما یا جوامع مشابه واقعا تضادهای عجیبین. واقعا عجیب.
دوستی دارم که هر روز صبحش رو با جمله امروز یه روز معرکه است شروع میکنه و در ادامه تمام وقایع روزانه اش رو با این کلمه انرژی بخش دنبال میکنه. جالب اینجاست اطرافیان به علت همین غرق شدن در مشکلات و اندوه بعضاً بهش تیکه میندازن، ولی به نظر من زندگی درست همین هست. اگر در محیط بیرونی دلیلی برای شادی نداریم، پس شادی رو از درون خودمون به وجود بیاریم و از خودمون انرژی مثبت و شادی ساطع کنیم. اگر بخوایم میشه 🙂