معجون عسل و لیمو
چند وقتی هست که با این معجون آشنا شدم
آماده کردنش سخت نیست، آب جوش و عسل و آب لیمو، که میزان عسل و لیمو بستگی به تحمل ترشی یا شیرینی خود آدم داره
من معمولاً یه بار ترش تر درستش میکنم و یه بار خیلی کم شیرین،
طعم خوبی داره این معجون و واقعاً عالیه از هر نظر
حداقل واسه گلودرد و جلوگیری از سرماخوردگی که عالیه
امتحانش کنید
🙂
من می دونستم اما همیشه یادم میره!!
الانم گلوم درد می کنه
من رفتم بخورم 🙂
ممنوووووون
ممنون از توصیه تون بله واقعاً عالی است البته شیرازی ها صبح ها عادت به نوشیدن آب نارنج و عسل یا بدون عسل هم دارند 🙂
در ادامه فرمایش شما، از یکی از دوستان زنجانی خودم شنیدم که زنجبیل هم بسیار موثر هست برای جلوگیری از سرما خوردگی البته توجه دارین که اینها برای جلوگیری از سرماخوردگی هست 🙂 برای سرماخوردگی بعضی ها می گن عسل ممکنه گلو درد رو تشدید کنه
حیفم می آد نگم یکی از دکترای قدیمی هم برای وقت سرماخوردگی خوردن فلفل دلمه ای رو شدیداً توصیه می کرد و اعتقاد داشت خوردن چند جبه سیر می تونه مقاوت بدن رو بالا ببره اگرچه من خودم به شخصه از سیر متنفرم 🙂