خلال پوست پرتقال

Candied Orange Peel

شاید فکر کنین موضوع کم آوردم که از خلال پوست پرتقال می‌نویسم، شاید حدس‌تون درست باشه ولی جواب درست اینه:

امروز روز خلال پوست پرتقاله! همین‌قدر بامزه.

البته جواب اصلی اینجاست: برای تمرین نوشتن و اینکه مثل دوران مدرسه با یک موضوع بتونم انشا بنویسم، از سایت Days of The Year برای انتخاب موضوع هر روز کمک می‌گیرم که البته فکر می‌کنم واضح بود، چون بیشتر وقتا که در مورد روزی می‌نوشتم، به یک مطلب از این سایت لینک می‌دادم.

در اینکه هر چیزی خدا آفریده یه فایده‌ای داره شکی نیست، حتی سوسک!! اییی، خودم هم چندشم شد! ولی بگذریم، کی فکرش رو می‌کرد که پرتقالی که پوست می‌گیریم و میوه‌اش رو می‌خوریم، در واقع پوستی داشته باشه که بشه ازش استفاده کرد. نه فقط واسه ماسک صورت و این چیزا (قابل استفاده است آیا؟) حتی اینکه خوراکیه!

خب موضوع انشای امروز: خلال پوست پرتقال

Candied Orange Peel

واسه درست کردن خلال پوست پرتقال، شاید راحت‌ترین کار این باشه که از یه پوست‌گیر خوب استفاده کنیم که اون سفیدی‌های بین پوست پرتقال و میوه بهش نمونه. چون ظاهراً باعث تلخی‌اش می‌شه (تو یه بلاگ آشپزی خوندم!)

به نظرم هر چی نازک‌تر و درازتر باشه بامزه‌تر باشه، به خصوص واسه روی شکرپلو (شیرازیا این غذا رو دارن، برنج زرد و شیرینه که با قیمه می‌خوریم، فکر کنم شهرهای دیگه هم داشته باشن)

چون خودم روش درست کردن خلال پوست پرتقال رو بلد نیستم، شما رو ارجاع میدم به این لینک بلاگ آشپزی که از یک حرفه‌ای یاد بگیرید.

خب، حالا خلال پوست پرتقال رو درست کردیم، چی کارا می‌شه کرد باهاش؟

میشه باهاش مربا درست کرد، حدس می‌زنم خیلی خوشمزه بشه، آخه پرتقال خودش هم خیلی خوشمزه است، آب پرتقال هم که عشق منه.

ما روی شکرپلو (یا شیرین‌پلو) می‌ریزیم، برای تزیین البته، ولی خب خوردنش هم خوشمزه است دیگه.

میشه عین پاستیل شکری‌ درستش کرد و به جای هله‌هوله خورد.

توی دستور پخت قیمه نثار هم هست، یه غذای معروف قزوینیه.

مرصع‌پلو رو هم دیدم تو اینترنت که خلال پوست پرتقال داره. خیلی هم شبیه قیمه نثاره انگار.

در کل برای تزیین می‌شه ازش استفاده کرد، مثلاً قاطی زرشک واسه زرشک‌پلو

برای پختن کیک هم انگار که کاربرد داره.

شما برای چه غذایی از خلال پوست پرتقال استفاده می‌کنین؟

اشتراک گذاری: